Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΤΤΥ ΜΟΥ " LOVE"

     Οταν αγαπας καποιον πρεπει να του το λες, να του το δειχνεις!!!!!!
Ετσι κι εγω εφτιαξα ενα δειγμα της αγαπης μου στην μοναδικη μου αδελφουλα, για να το βλεπει καθε μερα να να μην ξεχνα ποσο πολυ την αγαπω!
    Η κατασκευη αυτη ειναι απο φελιζολ.  Το L  το εσκαψα, κι αφου εβαψα σε πορτοκαλι -πρασινο τα γραμματα, το στολισα με λουλουδακια και κορδελες! Τελος τα κολλησα μεταξυ τους!!!
Ελπιζω να σας αρεσει! Στη Μπεττουλα παντος αρεσε πολυ! Περιμενω σχολια!!!!!

20 σχόλια:

  1. Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα, δες τι έγραψα στην τελευταία μου ανάρτηση στα σχόλια κ θα καταλάβεις!!! Αχχχχ!! Ας πάμε όμως στα δικά μας.... μου αρέσει πάααρα πολύ η κατασκευή σου!!! Μου θυμίζει βέβαια λίγο Άνοιξη...την αγαπημένη μου εποχή!!! Πολύ όμορφο το πορτοκαλί που έβαλες!! Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ!!!! ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΦΙΛΙΕΣ...ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ!!!!

    ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΩ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!

    Υ.Γ. Θα περάσω σύντομα να διαβάσω όλες σου τις αναρτήσεις για να σε γνωρίσω καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΡΙΑΞΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
    Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την τόσο όμορφη κατασκευή σου αλλά και για την άποψή σου!!! Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζετακιμου χαιρομαι που σου αρεσε η κατασκευη! Οσο για τα χρωματα μπορεις να τα βαψεις οπως θες! Εγω επελεξα αυτα για να ταιριαζει με τον χωρο της! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευη μου χαρηκα πολυ με την επισκεψη σου! Ειμαι συγουρη οτι απο δω και περα θα τα λεμε συχνα!Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφη μου η αδελφη μου χαρηκε πολυ! Ευχαριστω για τα καλα σου σχολια!Φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Marie μου την αγαπη μας πρεπει να τη δειχνουμε γιατι θα΄ρθει καποια στιγμη που θα μετανοιωσουμε για λογια γλυκα που δεν ειπαμε και για πραγματα που δεν καναμε! Χαιρομαι που σου αρεσε η κατασκευη!Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο διακοσμητικό και πολύ καλή η επιλογή χρωμάτων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρενα μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ!!!!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mαιρούλα μου πως φαίνεται ότι αγαπάς την αδερφούλα σου η κατασκευή αυτή κρύβει μέσα της πολύ αγάπη και πολύ στοργή!!!Τελικά όσο πιο πολύ σε γνωρίζω πιστεύω πως είσαι πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος!!!Η αδερφή σου θα πρέπει να είναι πολύ περήφανη για σένα.Μπράβο.Φιλάκια και καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοφια μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Η αληθεια ειναι πως η Μπετουλα μου ειναι χρυσος ανθρωπος, με πολυ καλα αισθηματα κι εχει κι αυτη ταλεντο στις κατασκευες! Πιστευω οτι με καμαρωνει πολλες φορες για αυτα που φτιαχνω!Σε φιλω, καληνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να την χαίρεσαι την αδελφουλα σου!! Υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαιρουλα να χαιρεσαι την αδελφουλα σου!!!!!!Πανεμορφη κατασκευη!!!!!!Το δωρακι σου θα το παω την Δευτερα δεν σε ξεχασα γλυκια μου απλα δεν ειχα το χρονο!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατρινα μου χαιρομαι που σου αρεσει! Οσο για το δωρακι να μην ανχωνεσαι, δικο μου ειναι πια!!!!!!! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαιρούλα μου χαίρομαι που ανταμώσαμε!!!Σήμερα έγινες αναγνώστριά μου με το όνομα Marypez75!!!Ευχαριστώ πολύ!!Ελπίζω να μη κάνω λάθος το μπλογκ.Γιατί με το όνομα που γράφτηκες όταν μπήκα να σε βρω δεν αναφέρεται το μπλογκ σου.Τυχαία σε ανακάλυψα συσχετίζοντας τη φωτό σου από σχόλιό σου σε άλλο μπλογκ.Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xρυσανθη μου καλησπερα!!!Εγω ειμαι! Δεν ξερω πως εγινε αυτο! Δεν ξερω και πολλα ακομα, προσπαθω να μαθω! Τελος καλο ολα καλα! Σημασια εχει που ανταμωσαμε τελικα!!!!!!!Απο δω και περα θα τα λεμε συχνα!!! Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΟΛΑ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ I LOVE YOU!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου Νασια μου! Καλως σε βρηκα! Οσα εμποδια κι αν παρουσιαστηκαν εσυ τα υπερήδησες και να τωρα που τα λεμε!
    Χαιρομαι που σου αρεσα κι εγω και το LOVE! Σε φιλω και θα τα λεμε συχνα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή