Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΓΛΑΣΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΥΛΟ

Εδω λοιπον ειναι μια απο τις πρωτες κατασκευες μου που στολιζουν τον παγκο ης κουζινας μου!!!

7 σχόλια:

  1. Μαίρη μου Καλώς σε βρίσκω. Ευχαριστώ για το πολύ ωραίο κοπλιμέντο που μου άφησες στο μπλογκ μου(απο τα καλλίτερα που μου έχουν πει). Βλέπω οτι ξεκίνησες δυναμικά και χαίρομαι που βλέπω τις δημιουργίες σου.
    Τα πανσεδάκια πιστεύω (επέτρεψέ μου,καλοπροαίρετα) αν είχαν χαμηλότερο κοτσάνι δεν θα ξεχώριζαν απο αληθινά.Νάσαι καλά και συνεχίζω σ άλλες αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρα μου εσυ με βρηκες τωρα που παρουσιαστικα, ομως εγω παιρνουσα και θα παιρνω πολλες ωρες παρακολουθοντας το blog σου!
    Εχω αρκετα ακομα να προβαλλω και παραλληλα φτιαχνω κι αλλα, ομως πρωτα πρεπει να εξοικειωθω με το blog που μου φαινεται βουνο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικά!!!!Καλώς σε βρήκα, Μαίρη!Και οι υπόλοιπες δημιουργίες σου είναι πάρα πολύ ωραίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως σε βρηκα κι εγω Σοφια μου! Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Και οι δικες σου δημιουργιες ειναι εξαιρετικες!Ευχαριστω επισης που με εβαλες σα αγαπημενα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν αυτά τα πανσεδάκια είναι α αγαπημένα λουλούδια της πεθερούλας μου. Διαρκώς αγοράζει από φυτώρια κι ανθοπωλία αλλά δεν καταφέρνει να τα καλλιεργήσει και μαραίνονται. Τώρα νομίζω ότι βρήκα τη λύση! Χα,χα, θα της φτιάξω ένα τέτοιο που δε μαραίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο Νικη μου που προσεχεις την πεθερουλα σου!!! Ειμαι συγουρη πως θα της αρεσει, γιατι θα το βλεπει και θα σε θυμαται παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα Μαίρη μου !!!

    Τα έχω χάσει βλέποντας τόσες διαφορετικές τεχνικές. Την κλωστή στα καρφιά την έκανα όταν ήμουν μικρή και έχω έναν παμπάλαιο πίνακα που χρειάζεται ανακαίνηση. Τώρα που είδα τα δικά σου, θα το αποφασίσω.... ΄Οσο για τους φελλούς, έγινε γλύκα το σπιτάκι σου. Μου άρεσαν επίσης πολύ οι κατασκευές με τα όστρακα καθώς και τα μπουκάλια της μπύρας. Συγχαρητήρια γιά όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή