Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Φιλες μου καλησπερα!!!!!!!
Ξερω πως το επικαιρο θεμα ειναι οι καρδιες!!! Εκτος απο αυτες που σας εδειξα εφτιαξα κι αλλες που θα στολισω στο μαγαζι μου για την γιορτη του Βαλεντινου!!!!! Θα σας τις δειξω μαζι με ολο τον στολισμο!!!!
Επειδη το ματι μου κουραστηκε με τοσες καρδιες και  δεν ειμαι και σε ηλικια να τις βλεπω και να καρδιοχτυπω!!!!!!!!!!! εκανα ενα διαλλειματακι κι εφτιαξα ενα ρολοι!!!!
Ειναι απο στρογγυλο τελαρο ζωγραφικης που βρηκα σε γνωστο καταστημα παιχνιδιων!!!! Το εβαψα λαχανι και κολλησα με σιλικονη τα κουμπακια μου! Τα κουμπια που ειχα ηταν μαυρα και τα εβαψα μωβ!!!!!!!Τον μηχανισμο, τον πηρα απο ενα παλιο ρολοι που ειχα, γιατι οσο κι αν εψαξα να βρω στην αγορα δεν βρηκα σκετους μηχανισμους! Αν ξερετε εσεις που μπορω να βρω σκετο μηχανισμο, μου λετε!!! Περιμετρικα, καλυψα το τελαρο με μωβ νημα!!!!
Απο δω φαινεται καλυτερα το νημα!!!!!!!
Ελπιζω να σας αρεσει κι αυτη η κατασκευη!!!!
Πριν σας καληνυχτισω θα ηθελα να σας δειξω και την αφισα που εφτιαξε η γλυκια μου Eιρηαννα Κυριακιδη για την εκδηλωση που θα κανουμε στο μαγαζι την βραδια του αγιου Βαλεντινου!!!!!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!

10 σχόλια:

  1. Mαίρη μου έγινε υπέροχο!!!! Χίλια μπράβο!!! Οσο για μηχανισμούς νομίζω οτι μπορείς να βρεις στης Μάγιας . ΓΙα δες εδώ http://decomagia.gr/art_hobby_store/home.php?cat=17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ πολυ ομορφο..Μαιρη μου..και τα χρωματα ζωντανα..τελοιο γλυκια μου..καλα να περασετε στο παρτι σας..καλο σ.β...πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο απλό και τόσο όμορφο.Ωραίος συνδυασμός χρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΡΟΛΟΙ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝ ΠΟΛΥ !!!ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΛΥ ΦΛΟΓΑΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΥΓ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ GOOGLE ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΗΟΒΒΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τις καρδιές ένα ρολόι για να μην σταματήσουν να χτυπούν οι καρδιές!!!Πολύ ωραίο Μαιρούλα!!! Καλό απόγευμα και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mαιρούλα, το ρολόι σου είναι πρωτότυπο και πολύ δημιουργικό!!! Καλή επιτυχία στην εκδήλωση !!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Mαρια Ζ μου, σ'ευχαριστω πολυ και για τα καλα σου λογια και για τις πληροφοριες!! Φιλακια πολλα!


    @ Μαρια μου σ'ευχαριστω πολυ! Οσο για το παρτυ, αλλοι θα περασουν καλα! Εγω θα τρεχω πανικοβλητη στην κουζινα με τους γιους μου!!!!!Φιλακια πολλα!!


    @ Κατερινακι μου, χαιρομαι που σου αρεσε γλυκια μου! Φιλακια πολλα!!!!


    @ Νασουλα μου σ'ευχαριστω πολυ! Θα παω ηλεκτρονικα να δω τι μπορω να βρω!! Φιλακια!!!!


    @ Κικη μου, πολυ καλο! Ενα ρολοι για να μην σταματησουν να χτυπουν οι καρδιες!!!!!!Δεν το ειχα σκεφτει ετσι, αλλα ταιριαζει τελεια!!!!! Φιλακια!!!!


    @ Μαρια αρτιστα μου, σ'ευχαριστω πολυ καλη μου! Φιλσκισ πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομορφο το ρολοι σου.Καλη επιτυχια στην εκδηλωση που ετοιμαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαιρουλα μου είχες πολυ όμορφη εμπνευση!!!!

    Το ρολοι σου πολυ όμορφο και οι συνδιασμοι των χρωματων φοβεροι

    Καλή σου βδομάδα!!!!!!

    Και καλα να περασετε στο παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα που σου γράφω θα έχετε την εκδήλωση στο μαγαζί. Ελπίζω να την χάρηκες κι εσύ λίγο (όχι μόνο μέσα-έξω στην κουζίνα...)!!
    Το ρολόϊ πολύ πρωτότυπο και το χρώμα των κουμπιών πράγματι ταίριαξε πολύ με το φόντο.
    Καλύ ξεκούραση και καλό ξημέρωμα !! Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή